Skip to content

Banestatus Marts

På banen har der været fokus på bunkers. De er blevet renset for gamle blade og andet organisk affald., kanter er blevet blæst rene for sand, sand er blevet efterfyldt og flyttet rundt på så det ligger jævnt i bunkers. Det er tungt arbejde, men det klæder banen. Vi begynder nu så småt at rive bunkers et par gange om ugen. River kommer tilbage i bunkers lidt senere, så fortsæt med at glat ud med jeres fødder eller sandjern.

Vores nye greenkeeper Nicolai Larsen er startet 1. marts. Nicolai skal være 1.ste mand i greenkeepergården og er allerede kommet godt fra start. Som tidligere elitespiller kender han banen fra barnsben af, så han har nemt ved at finde rundt og synes at vores rammer i Dyrehaven er fantastiske. Det er Nicolai og Hilmar, der har taget hovedparten af bunkers i denne uge, så Nicolai har allerede fået en fin fornemmelse af hvilken indflydelse vores hjortevildt kan have på hans pæne arbejde. Mange medlemmer har budt ham velkommen i denne hans første uge og det er dejligt at mærke hvor opmærksomme I er.

Følgende større arbejde på banen er planlagt:

Uge 10 (8-12/3): Teesteder prikkes, eftersås og topdresses. Forvent lidt forstyrrelse af din golfrunde

Uge 11 (15-19/3): Fairways topdresses. Forvent større forstyrrelser af din golfrunde. Tjek golfbox

Arbejde på banen i denne del af sæsonen er meget afhængig af vejrlig. Hvis det milde og tørre vejr fortsætter starter vi vores forårsklargøring på greens i den sidste del af måneden.

Der er for sæsonen unormalt meget spil på banen hvilket skyldes en kombination af corona restriktioner og dejligt mildt og tørt vejr. Det høje spilletryk, på et tidspunkt af året hvor græsset er allersvagest, gør også at flere medlemmer ytrer deres bekymring for om banen kan tåle slitagen. For der bliver slidt på banen, men den står heldigvis godt imod. Specielt når vi overholder etiketten og passer på banen sammen. Indførslen af måttepåbud for en uge siden har vist sig, at være en rigtig god ide. Hvis vi også holder afstand til greensomgivelserne (hold din vogn udenfor de striplede linjer) og husker at rette nedslagsmærker op kan vi godt fortsætte med at spille som vi gør nu.

God fornøjelse.