Skip to content

Nyt fra bestyrelsen

13-07-2021

Det har atter været uhyre travl begyndelse på sæsonen. Kontoret har ligget vandret med companydage, en fyldt shop, udstyrsdage, matcher, komiteer, medlemmer der bare vil i gang på golfbanen. Hele klubben summer. Divisions-, regions-, klubber i klubbens- og sociale matcher fylder banen – og giver travlhed i restauranten. Og efter en kold maj kom varme og regn med vækst til vores fairways.

Regnen væltede ned i to stive timer forleden, men intet kunne stoppe de otte damer på træningsbanen for at få de sidste træningsøvelser i short game med. Godt gået!

KGK’s nye træningstilbud, Golf Academy, er blevet en kæmpe succes. Det er klubbens mål at få flere spillere ned i handicap, at flere får glæde af medlemsskabet, at flere fortsætter som golfspillere. Og hvad er derfor bedre, end at vores trænere, Klas og Oscar, har en fyldt kalender og at medlemmerne træner flittigt. Det går lidt ud over driving range, men følger vi de nye anvisninger for driving rangen, kan vi forhåbentligt holde standarden på driving rangen i resten af sæsonen.

Det går godt i KGK, vores økonomi er stærk og vi har ventelister – nu igen opdelt i en for familiemedlemmer i direkte linje og en for andre. Så tager vi ind på skift.

Bestyrelsen kan derfor med sindsro sætte de projekter i gang, som stille og roligt vedligeholder og forbedrer vores forhold. Den nye brønd ude ved 10. hul er færdig, og med mere vand kan vi om nogen år forny vores vandingsanlæg. Shortgame området begynder vi på, når sæsonen er slut. Hall’en glæder vi os til at vise jer efter sommerferien, med nye billeder og alle historierne fortalt, så vi alle bliver klar over, hvilken helt speciel klub, vi er medlemmer af. Bestyrelsen har godkendt, vi får større markiser på terrassen, og vi skifter fra oliefyr til varmepumpe. Det er der både bedre økonomi i samt mindre CO2-udledning.

Det er dog vigtigt at huske på, at alt er afhængigt af medlemmernes engagement, også i det små. Husk at tage den lille frøpose med ud, der hænger i starterhuset, rette nedslagsmærker, vise hensyn til hinanden, luk igennem, når de går hurtigere bagfra. Vær imødekommende, respekter hinanden, når man spiller med og mod hinanden til hverdag og i matcher.

Vi har desværre ingen rig ”onkel”, der hjælper os i nødens stund. Vi har kun os selv, og en helt fantastisk klub, med de mest dedikerede, golfelskende medlemmer, man kan ønske sig. Så hvis du synes, vi kan gøre det endnu bedre, lad os det vide. Køb dit udstyr i shoppen – du er medejer – og vi vil gøre alt, for at matche prisen. Vores dygtige kokke er dine kokke – men vi kan ikke i længden holde kvalitet og åbningstider med en enkelt kop kaffe til en medbragt madpakke. Så forkæl dig selv en gang imellem, og brug de faciliteter, vi har. Inviter gerne til den store fest. Pengene er godt givet ud, for de kommer også tilbage i form af service, et fornuftigt kontingent og et sammenhold og socialt miljø, der gør din klub i stand til at leve i mange år endnu.

Rigtig god golf sommer

Birgitte Henrichsen

Formand, Bestyrelsen