Skip to content

Livets Gang i KGK Old Boys Klubben i august 2022.

En travl august er endt og vi går en endnu travlere september i møde. Månedens højdepunkt var ubestridt den årlige match med Tirsdagsklubben. Referat følger nedenfor – men vi vil gerne igen sige tusind tak til vore 2 sponsorer: Rosé, Vin & Bobler ved Henrik Sølver og FORMUEPLEJE for deres støtte i forbindelse med årets match!

Resultat matcher i august

5. august skulle vi spille 4+7+9 i begge rækker – men vi endte med at spille 1+2+3+4 i A-rækken og 1+2+3+4+5+6+7+8 i B-rækken. Det skyldtes, at matchledelsen tidligt om morgenen besluttede at honorere de spillere, som trodsede det meget ustadige vejr og den store mængde regn, og som gennemførte dagens runde. Vinder i A-rækken blev Erik Fabrin, i B-rækken Niels Holst Laursen og i C-rækken Mogens Olesen. (Imponerende som de 80+ årige ”tager for sig af retterne” – respekt!) 

I modsætning til C-rækken, så har 18-hullerne ingen klappepræmie på fredage og da der kun blev udleveret 2 flasker vin de senest 2 gange vi spillede 4+7+9, så fandt matchledelsen at det var OK, sådan som det blev gjort denne ene gang

12. august Det lykkedes at lave en startliste langt om længe efter at den måtte ændres et par gange grundet ekstraordinære omstændigheder 🙂 Det er et stort arbejde hver gang og derfor dejligt, når det lykkes. Vi nåede onsdag helt op på 44 spillere til 18-huller og 16 til 9-huller = 60 spillere = alle, der tilmeldte sig kom med. 

Dagen efter krydser man fingre for ikke at modtage afbud – i år kom der 3 afbud til 9-hullerne efter startlisten var sendt ud – ØV! De 2 af dem var herrer – stærkt irriterende!

Efter matchen var der igen kritik af, at matchledelsen havde sat 4,5 timer af til matchen, hvilket en del fandt var alt for lidt. Matchledelsen er af den opfattelse, at en Greensome spilles hurtigere end en normal Stableford match, idet de 4 spillere efter deres drive, kun spiller 2 bolde og det bør alt andet lige gå hurtigere end når 3 spillere spiller 3 bolde på hvert hul? Så 4 timer til 18 huller (13 minutter pr. hul) + 30 minutter til at komme ind på og aflevere scorekort bør ALLE kunne overholde – og vi spillede med herrerne fra Tee 52, hvilket også skulle gøre det hele meget hurtigere! 

Vi er nødt til at have en tidsgrænse for at sikre, at deltagerne ikke tilbringer hele dagen ude på banen og vi har også et hensyn at tage overfor sponsorerne, som ikke har hele dagen afsat til vores match! Derfor vil der også fremover være en tidsgrænse – om det bliver 4,5 eller 5 timer, må vi vente og se til næste år. Måske vil KGK også være indstillet på, at afsætte mere tid end de normale 2 timer til afvikling af starterne, så vi kan starte matchen på flere huller – det er jo trods alt kun én gang om året, vi har denne matchform?

Desværre oplevede matchledelsen det mareridt, som ikke må ske – nemlig, at det offentliggjorte resultat viste sig at være forkert 🙁 Kontoret havde meget beklageligt lavet en tastefejl, som først blev rettet efter at alle havde modtaget deres præmier. Anne Ibsen og Niels Walløe viste sig at have scoret 39 points og var derfor berettiget til at modtage 3. præmien. Vi har efterfølgende udleveret en flaske vin til dem begge og undskylder mange gange for fejlen, som ikke må ske, men som altså skete.

Tak til de medlemmer, som efter matchen har skrevet tak for et godt arrangement – dejligt at ikke kun de negative bliver ’hørt’ 🙂

Resultatet af matchen blev, at Lis Gerlif og Poul Birch vandt med hele 44 points.

9-hullerne blev vundet af Kenneth Troedsson/Jørgen Carlsen

De senere år har vinderne ikke været tilfredse med vores vandrepræmie – en Bernadotte thermokande fra Georg Jensen – en til damen og den samme til herren – så fremover vil vi ikke benytte dem længere.

Måske går vi tilbage til den tidligere vandrepræmie til den vindende herre bestående af en gammel rusten putter og ingenting til den vindende dame – eller også dropper vi helt en vandrepræmie.

Rosé, Vin & Bobler havde en dejlig vinsmagning med unikke priser kun gældende for dagens deltagere – Formuepleje havde igen i år en lodtrækning i forbindelse med deres præsentation og for andet år i træk vandt Karsten Philip – en dejlig flaske champagne.

19. august 4. afdeling at årets Tee Mesterskab denne gang fra Tee 49 – næsten samme teested som vi spillede fra ugen før til matchen med Tirsdagsklubben, idet mange huller har samme teested for 49 og 52.

Onsdag formiddag havde vi 16 tilmeldte og torsdag morgen 13 – to 9-hullers spillere havde meldt sig, men åbenbart fortrudt – surt, når man har fået lavet startliste efter 16 spillere. Fredag morgen var vi 12 spillere – den sidste havde formentlig kigget på vejrudsigten, som lovede regn, skybrud og måske torden – men men men – hvad endte det med? Det skønneste golfvejr med absolut ingen vind, lidt lummert, men absolut vidunderligt vejr at spille i og dagen endte da også med særdeles flotte scores!

Resultatet blev, at Ib Jacobsen vandt med hele 45 points foran Michael Ankjær med 37 og Arve Sund med 36 points og Erling Kjølhede også med 36 points..

9-hullerne blev vundet af Mikael Thorsen med 19 points foran Anders Scheuer Nielsen med 17. Klappepræmien tilfaldt Niels Jørgen Jæger.

Bestyrelsen havde sørget for en lille udstilling af BMW modeller, som de hurtigste Old Boys kunne nyde mens de ventede på at alle kom ind 🙂

26. august Modificeret Slagspil

Det var en varm omgang golf alle spillere vist var udsat for denne sidste fredag i august? Vi afviklede slagspil og A-rækken blev vundet af Niels Kofoed foran Michael Gerlif og B-rækken af Poul Hansen foran Nils Winther.

C-rækken spillede Stableford fra Tee 52 og Poul Birch vandt foran Niels Jørgen Jæger.

Restauranten lukker!

Som meddelt i KGK Nyhedsbrev fra denne måned, så lukker restauranten ned den 10. oktober for ombygning over vinteren og den skal åbne igen i løbet af marts 2023. Det får betydning for Old Boys den 14.+21.+28. oktober, hvoraf den sidste fredag er vores Generalforsamling og Afslutningsmatch.

Peter og Christian arbejder på en løsning på vore udfordringer omkring afviklingen af Generalforsamlingen, som måske skal foregå udendørs stående under de nye markiser og spisningen stående i Loungen eller omvendt – men mere om det, når vi nærmer os.

Fødselsdage

Tirsdag, den 27. september kan medlem 1-1960 Tommy Thomsen fejre sin 65 års fødselsdag.

Onsdag, den 28. september kan medlem 1-1020 Carsten Buhl Trosborg fejre sin 70 års fødselsdag

Bestyrelsen sender en hilsen til dem begge.

Hilsen fra Finn Krog

Formanden har først på måneden talt i telefon med Finn. Han har fået udskiftet sit blod og det har betydet en mærkbar forbedring om end der stadig er lang vej tilbage før vi igen ser Finn på golfbanen.

Han har bedt mig hilse alle. Det er hermed gjort. Vi ønsker fortsat rigtig god bedring og håber, det nu går hurtigere end hidtil med genoptræningen.

OOM Stilling med ca. 2 måneder tilbage

A-rækken: Erik Fabrin 31 points, Niels Walløe 30 points og Michael Gerlif 27 points

B-rækken: Poul Hansen 30 points, Kersi Porbunderwalla + Erling Kjølhede + Steen Mahneke alle med 17 points

C-rækken: Lars Monrad-Gylling 25 points, Jan Schutz 24 points og Theis Jensen 23 points

Aflysning af 9-huller

I næste måned må vi desværre aflyse 9-hullers matcherne den 2. og 9. september. Den 9. september kan der godt spilles, men der er ingen matchledelse til stede.

September

Den kommende måned byder – for nogle – på mange aktiviteter:

Først Åben Herredag den 2. september (9-huller er aflyst), så udflugt til Falsterbo den 9. september (9-huller er aflyst), almindelig Stableford i KGK den 16. september, Tee Mesterskab sidste afdeling den 23. september, Old Boys rejse til Irland 25.-29. september og Modificeret Slagspil den 30. september.

GolfBox

Der er nu åbnet for bookninger i GolfBox for resten af sæsonen.

Hvem sagde, at golf er svært?