Skip to content

Livets Gang i KGK Old Boys Klubben i november 2022.

Den nye sæson 2023 starter først sidste fredag i marts, men årets Vinterturnering har fået en forrygende start. Det lune efterårsvejr har lokket mange spillere ud på Sletten – i hvert fald i A-rækken, som er kommet rigtigt godt i gang og med usædvanligt mange lige og uafgjorte matcher. Det bliver spændende at følge de 3 rækker de kommende måneder. C-rækken skal spille to gange mod hinanden for at opnå tilnærmelsesvis det samme antal matcher, som de to andre rækker.

Næste udgave af ”Livets Gang i Old Boys Klubben” udsendes i uge 51 – inden Jul.

Kontingent status

Med en lille måned til den nye tidsfrist har 60 medlemmer betalt deres kontingent. Tirsdagsklubben har på deres generalforsamling hævet årskontingent fra 300 til 400 kr.! – men vi holder stadig fast i de 300 kr.

300 kr. – Nordea Bank: 2135 5363344048. Du bedes venligst ikke skrive dit navn på indbetalingen – kun dit medlemsnummer

Når vi når ind i januar og du ikke har betalt, så slettes du fra distributionslisten – så kan du ikke forstå, hvorfor du ikke længere modtager information fra os – så ved du nu hvorfor 🙂

Hvilken bane skal vi spille på næste års udflugt?

Vi ved to ting om næste års udflugt: Det bliver den 15. september og turen går til Sverige – men hvilken bane i Sverige skal vi spille? Har du forslag til, hvortil udflugten skal gå, så skriv til formanden.

Vinterturnering

Vi har skudt 3 turneringer i gang i denne måned, som alle skal afsluttes senest 28. marts 2023.

A-rækken er 12 spiller, B-rækken 11 spillere og C-rækken 5 spillere. Se resultater HER

Nyt (gammelt) medlem

Vi kan i denne måned byde KGK medlem 1-1904 Jens Taarnhøj velkommen tilbage, som medlem af vores klub i klubben.

Old Boys Golfrejse 2023

Vi kan atter tilbyde en golfrejse i 2023! Formanden har først på måneden været med KGK Erhvervsklub i Spanien og spillet PGA Catalunya, hvor der var DP World Tour i april. Fantastisk oplevelse – 2 fantastiske baner. Men formanden har besluttet, at det ikke bliver PGA Catalunya vi skal besøg på næste års golfrejse – og det skyldes ene og alene prisen! Rejsen ville have kostet det samme som til Irland i år, men et enkeltværelse alene kostede 3.000 kr. ekstra – så jeg har set mig om efter andre muligheder og min kontakt i rejsebureauet har varmt anbefalet Emporda Golf Club også i Costa Brava området, så det er det vi går med denne gang, selvom prisen for et enkeltværelse er i den dyre ende, så opvejes det af, at hotellet byder på både morgen- og aftensmad alle dage. Det retfærdiggør enkeltværelsesprisen, synes formanden.

https://www.empordagolf.com/en/

https://www.hotelterraverda.com/en/

For at sikre, at det ikke er alt for varmt, så skubbes rejsen 14 dage til afrejse lørdag, den 7. oktober og med hjemrejse onsdag 11. oktober – rejsen vil således ikke konflikte med Efterårsferien. Vi flyver igen med SAS på SAS Economy PLUS og formanden har besluttet, at der ikke spilles golf på hjemrejsedagen. I stedet for arrangeres en lille udflugt til Girona – en meget smuk og hyggelig spansk by – hvor vi så spiser frokost inden turen tilbage til Danmark først på aftenen.

Vi har et begrænset antal pladser i næste års golfrejse. Vil du med, så tilmeld dig via dette link: https://tgptours.com/tours/emporda2023 Læs mere om rejsen HER

Der skal betales et depositum ved tilmelding og resten skal betales 1 måned før afrejsen – men du modtager faktura på begge betalinger direkte fra Golf Plaisir.

Hvis rejsen bliver overtegnet, så prioriteres medlemmer, der har betalt kontingent til tiden, dvs. inden 1. januar 2023.

venlig hilsen

Bestyrelsen for Old Boys

Københavns Golf Klub