Skip to content

OpstartsCamp 2023 for KGK´s juniorer

Sæsonen 2023 byder på rigtig mange junior spillere i KGK og i weekenden blev der afholdt OpstartsCamp for vores juniorer.

Vi havde ændret lidt på konceptet og flyttede campen fra påske til en weekend midt-april, da vi har oplevet at mange er væk på ferie i begyndelsen af påsken. Derudover ville vi gerne være mere sikker på vejret, da der kan meget koldt og blæsende i Dyrehaven. På dette tidspunkt er roughen ikke så slem, så banen er meget spilbar.

Ændringen af tidspunktet gav en markant stigning i antallet af deltagere og vi havde knap 30 juniorer til og en stor del var nye medlemmer, der var kommet ind i år. Vi havde også lidt ændringer i formatet, da vores par-3 bane og træningsområde er under opbygning, og rangen stadig var lidt blød. Så juniorerne var ude og samle bolde ligesom klubbens øvrige medlemmer. Vi havde også valgt at flytte matchen ud på den store bane og for mange var det første gang på en rigtig golf bane. 

Vi havde dog lavet tee-steder fra hhv. 25m og 50m, så selv de små kunne lave birdies og eagles. Samtidig spillede vi slagspil, og man skulle spille til banens par fra disse teesteder. Det gav en helt anden fornemmelse en end traditionel stableford match. Dette er en fornyelserne fra Oskar.

Restauranten havde lavet fin mad til os, og juniorerne var rigtig gode til at børste skoene af, så vores ny-renoverede restaurant så fin ud efter at vi havde været i restauranten. Så stor tak til alle i restauranten.

Der skal også rettes en stor tak til alle de forældre, som hjalp til i løbet af campen. Det er meget værdsat, at i hjælper med til at give alle juniorerne en god oplevelse.