Skip to content

Introgolf Infobrev no. 3

Kære Introgolfer 

Så blev det sommer ⛳ og sikken en start. Vi lagde ud med KGK Social – turnering på 12 huller og Petanque, en helt fantastisk dag. Juni er godt i gang og der er et par ting I skal være opmærksomme på. 

12. juni 2023 – spilles helt normalt Introgolf

19. juni 2023– Udflugt til Smørum golfklub. 

Da banen er lukket pga. Company Dag, har vi et særligt tilbud til de af jer med banetilladelse, 9 hullers spil med løbende start på Smørum Golfbane https://www.smorumgolf.dk/. Tilmelding skal ske via Golfbox og fristen er fredag den 16. juni, kl. 12.00. Listen af deltagere sendes til Smørum og I vil modtage en mail fra Golfbox om jeres starttid.  

Håber at I vil benytte jer af dette tilbud, da banen er ukendt for flere af jer er det vigtigt at hjælpe hinanden med at komme godt rundt.  

26. juni 2023– Venskabsmatch med Hørsholm. Læs mere HER

Vi skal spille 9 hullers Greensome Stableford. Her spiller damer fra Tee 49, og herrer spiller fra Tee 52. En Greensome spilles i par, hver spiller driver ud og herefter vælges det bedste drive. Derfra skiftes man til at slå til bolden til man er i hul. Tilmelding skal ske vi Golfbox følgende Link og fristen er torsdag den 22. juni, kl. 12.00. Efter matchen er fællesspisning og præmieoverrækkelse.  

NB til denne dag er for spillere med HCP 28-54. 

Juli måned her spilles Introgolf hver mandag med månedsmatch den 28. juli. 

Skulle Golfbox drille så send os en mail på Introgolf@kgkgolf.dk så hjælper vi dig igennem eller tag fat i en af os om mandagen i klubben  😜

Til slut et par tips til færden på bane ….. ⛳

  • Husk at lægge din turf tilbage 
  • Tag en pose med sand og græsfrø med rundt til reparation af turf -huller 
  • Ret nedslagsmærker på green 
  • Riv efter dig i bunkers  
  • Spil med egne bolde, det er ikke tilladt at spille med bolde fra drivning range Spilletempo, er bag bolden foran og ikke foran bolden bagved  

Lange drives og god put

 

Mange hilsner

Introkomiteen

v/Jannie