Skip to content

KGK social match med efterfølgende petanque turnering.

 

Søndag den 4. juni var 44 friske KGK medlemmer mødt op til en festlig dag på golfbanen og til efterfølgende petanque på terrassen.

Der blev spillet 12 huller, 1 til 8 og 15 til 18.

På de første 4 huller, var den bedste score tællende og på de efterfølgende 4 huller var de 2 bedste score tællende og på de sidste 4 huller var de 3 bedste score tællende. 

Det var en tæt og spændende match som blev vundet af følgende hold:

Vinder holdet

Nummer 2.

Nummer 3, 4 og 5.

 

Efter golf spillet blev der hygget på terrassen hvor alle nød en skøn grillbuffet og vi startede den intense og spændende petanque turnering. Igen blev der lagt energi, engagement og passion i spillet. Efter de indledende runder var der 3 hold tilbage, der kæmpede om sejren. 

Medlem Hans Henning Jensen, som var initiativtager til anlæggelse af Petanquebanen for en del år siden, havde doneret en meget stor flaske Rosé til vinderne af Petanque turneringen. En KÆMPE STORT TAK til Hans Hennig for donationen,

Stemningsbilleder fra dagen. 

Vinderne af Petanque turneringen blev Pernille, Mads, Niels & Bente – STORT TILLYKKE

En stor TAK til Introkomiteen for tilrettelæggelse af en fantastisk dag i KGK, tak til restauranten for flot forplejning og en stor tak til dagens sponsorer Rosé, Vin & Bobler samt Hans Henning Jensen.