Skip to content

Introgolf Infobrev no. 4

 

Kære Introgolfer,

Juli er lig med ferietid for rigtig mange, alligevel har enkelte været aktive, vejret tja det er dansk sommer som alle kender den bedst, vi har haft mandage med sol men så sandelig også, regn, lyn og torden.

Der må ikke være nogen tvivl ! ‘Når det regner bliver man våd, når det tordner og lyner går man ind’

Juli måned slutter vi som alle andre måneder med match – husk at tilmelde dig via Golfbox. Tilmeldingsfrist er torsdag den 27. juli, kl. 12.00

TILMELD DIG HER

August banker på døren og der er ting I skal være opmærksomme på. 😜

Mandag den 7. og den 21. august – er helt almindelige introgolf dage ⛳ vi spiller som bekendt mellem kl. 16.00 – 17.50, via Golfbox tilmelder du dig og fredag/lørdag allokeres mentorer tiderne.

Fra søndag den 13. til lørdag den 19. august 2023 – fejres KGK’s 125 års jubilæum, ugen er spækket med golf festivitas i lange baner og hver dag bydes der på mad og drikke i og omkring klubhuset. Der opfordres til at rydde kalenderen og finde de aktiviteter, som du kan li’. Programmet er for alle klubbens medlemmer, uanset alder og handicap, og med et væld af forskellige begivenheder på 18-hullers banen. I løbet af ugen er der desuden dagligt puttekonkurrencer og par 3 bane konkurrencer. Tilmelding til aktiviteterne skal ske via Golfbox.

28. august 2023 – Månedsmatch, tilmelding via Golfbox.

Vil du have en udfordring ? (eller bare forbedre dit indspil) Så gå på par 3 banen, medbring 3 bolde samt et 9-jern, PW og SW, alle 3 bolde skal slås på green i ét slag. Man kan gå og øve alene eller med en makker.

Du kan også øve indspil på det nye område ved par 3 banen. Lav samme øvelse 3 bolde slås med 3 forskellige jern, ind mod de forskellige flag ⛳ 

 

Rigtig god fornøjelse

 

Mange hilsner

Introkomiteen

v/Jannie