Skip to content

Livets Gang i KGK Old Boys Klubben i oktober 2023.

Så fik vi afsluttet årets sæson og bestyrelsen takker alle for indsatsen i løbet af sæsonen. Vi har allerede 2024 Årsplanen klar og den udsendes til alle i januar 2024, når vi ved, hvem der fortsat ønsker at være medlem i vores klub i klubben.

Denne udgave læses bedst på en PC med fuldskærms view.

Indholdsfortegnelse:

  • Frist for rettidig betaling af kontingent
  • Resultater i oktober (inkl. årets golfrejse til Spanien)
  • 2023 OOM vindere
  • Fødselsdag
  • Vinterturnering 2023/2024
  • Generalforsamlingsreferat
  • Månedens citat

Husk fristen for betaling af kontingent

Generalforsamlingen besluttede sidste år, at ændre fristen til 31/12 og du bedes derfor venligst indbetale dit kontingent snarest – på forhånd mange tak!

Ny frist – men fortsat billigt! – 300 kr. – Nordea Bank: 2135 5363344048.

Du bedes venligst ikke skrive dit navn på indbetalingen – kun dit medlemsnummer

Resultat matcher i oktober:

6. oktober:

Det var dagen, hvor vi afviklede sidste afdeling af årets Tee Mesterskab ved at spille en runde fra Tee 45. Det var en lidt regnfuld morgen, men omkring matchstart, holdt det stort set op med at regne. Om det var regnen, der afholdt et par stykker fra ikke at møde op, kan vi af gode grunde ikke vide, men det er utrolig dårlig stil, bare at blive væk fra en match, man selv har tilmeldt sig!

Vinder af matchen blev Michael Laursen med 34 points foran Mikael Randel og Erik Fabrin.

9-hullernes matchen blev vundet af Niels Jørgen Jæger med 15 points foran Christian Ravn og Erik Hamre.

Det var dejligt at få besøg af Kenneth Troedsson, 1-2385, som nu er flyttet til Sverige permanent. Kenneth overvejer fortsat at være medlem af KGK på en eller anden måde, så han fortsat kan være med i Old Boys Klubben!

Samlet vinder og 2023 Tee Mester blev Michael Gerlif med 142 points foran Erik Fabrin med 134 og Lars Høhne med 131. På 4. pladsen kom Poul Hansen med 127 points og på 5. pladsen Niels Walløe med 126 points.

Tillykke til alle vindere.

7.-11. oktober – årets golfrejse til Spanien:

16 friske medlemmer var tilmeldt årets golfrejse og lad os slå én ting fast: Det var en super dejlig rejse vi havde til det pragtfulde Emporda Golf Resort i Costa Brava i Nordspanien. Super hotel, super værelser, super baner, super selskab, og super søde ansatte på stedet – og super dejligt, at baren allerede lukkede kl. 22:00 🙂 Også vejret var super dejligt, med 27-28 grader hver dag og sol fra moren til aften – alle var enige om, at lige netop dér kunne vi sagtens tage hen igen.

Vi spillede en match over 3 dage på Emporda (2 x Forest + 1 x Links) og finalen i matchen var henlagt til en ’neutral’ bane, idet vi på vejen til lufthavnen, spillede en runde på Stadium Course på PGA Catalunya. Alle deltagere bidrog til præmierne og resultatet af de 4 dages match blev, at Erik Fabrin vandt med 130 points foran Poul Hansen også med 130 points og med Finn B. Allingstrup på 3. pladsen med 128 points. Finn havde fødselsdag undervejs og inviterede på cava på dagen – tak til Finn for den flotte gestus!

Arve (forklædt som stewardessen Teresa) sørgede for god stemning allerede på flyet fra København 😊

 

13. oktober:

Det var så en regnvejrsdag – og desværre betød det, at en hel del meldte fra – eller meget værre: gik ind undervejs! Det er umådelig dårlig stil, som er helt uacceptabelt. Kunne man så ikke have meldt fra, så systemet ikke blev udfordret? Heldigvis var dem der gik ind kun en to-bold. I B-rækken spillede kun 4 oldboys: Poul Hansen, Ulrik The Eagle Andersen-Alstrup, Mikael Thorsen og Kim Heshe – og da der er en flaske vin for hver 5. spiller, så var det beundringsværdigt, at disse 4 alligevel gik 18 huller! Tak for det!

I A-rækken var der en bold, hvor den ene ikke havde valgt markør før runden startede og ikke fik det til at virke, mens kontoret var inde for rækkevidde, så de kunne have hjulpet – og det resulterede i, at to spillere ikke fik registreret en score på dagen. Surt for dem – og forhåbentligt lærerigt for den pågældende?

A-rækken blev vundet af Erik Fabrin med 31 points foran Ib Jacobsen med 28 og Poul Birch med 25. Rødvinen gik til Ib Jacobsen, da Erik Fabrin havde vundet vin de seneste 2 gange.

På vej hjem fra klubben tænkte jeres redaktør på, om vi mon skulle oprette en klub-i-klubben-i-Klubben-klub, som kunne hedde noget i denne retning: ”Jeg-spiller-ikke-i-regnvejr-Klubben”. Vi kunne så før Startlisten blev udarbejdet, slette de pågældende spillere, ifald vejrudsigten lovede regn, så de ikke blev et problem for alle andre på dagen? Måske en tanke værd?

Vi fik vist ikke nævnt vinderne i C-rækken: Vinder blev Theis Jensen med 15 points foran Lars Monrad-Gylling med 13 og Søren Juhl Hansen med 11 points.

Tillykke til alle vindere.

20. oktober:

Formandens ynglings match (4-7-9) blev afviklet denne fredag og der var varslet storm og forhøjet vandstand syd for København og over de sydøstlige egne. Allerede torsdag sidst på eftermiddagen indløb det første afbud – ikke på grund af stormen, men fordi man mente, at det ville blive for koldt! – og her troede vi, at når man dyrker golfsporten, så var det kun et spørgsmål om påklædning – for golf det spillede man i al slags vejr?

Det viste sig ikke at være det eneste afbud, for om morgenen var der kun 2 spillere i C-rækken, 5 spillere i B-rækken og 11 i A-rækken.

Det var også en udfordring – en meget stor udfordring at få gennemført de 18 huller, når der var vindstød på >20 m/s. Men det var jo sidste chance for at forbedre sin OOM-score, så de standhaftige kom, spillede og havde noget at tale om efter runden 🙂 Måske skal vi også overveje at lave endnu en klub-i-klubben-i-klubben-klub, der hedder noget i retning af: ”Jeg-spiller-ikke-golf-i-blæsevejr-Klubben”?

Vinder i C-rækken blev Anders Scheuer Nielsen foran Erik Hamre.

Vinder i B-rækken blev Poul Hansen med 25 points foran Kersi med 22 og Lars Høhne med 19. Portvinen gik til Niels Kofoed, som slog formanden på hul 18 ☹

Vinder i A-rækken blev Ib Jacobsen med 28 points foran Arve Sund med 25 og Mikael Randel med 22. Portvinene gik til Jens Frederik Hansen, Nils Juhl Andreasen og Michael Elkiær Andersen.

Tillykke til alle vindere.

27. oktober:

Afslutningsmatchen var ligesom Åbningsmatchen i et format, hvor forskellige huller havde betydning for det endelige resultat. Det var en Hold match og det var perfekt golfvejr. Vi var i alt 11 hold og de 7 af dem kunne spille de 12 huller fra tee 49 på under 3 timer (de 2 første hold kom ind efter 2,5 timer), mens de sidste 4 hold skulle bruge lidt over 3,5 time på det samme – det er ikke godt nok og viser, at der er behov for at stramme op på hastigheden i 2024 – så det bliver der så, som formanden omtalte det i sin beretning. Vindere blev holdet bestående af: Kersi Porbunderwalla, Ib Jacobsen, Christian Geisler og Niels Kofoed, der scorede hele 55 points.

 (Det glade vinderhold)

Årets OOM vindere

A-rækken: Ib Jacobsen foran Erik Fabrin og Michael Gerlif

B-rækken: Kersi Porbunderwalla foran Steen Mahneke og Poul Hansen. Steen og Poul havde lige mange points, men Steen havde vundet én match mere end Poul.

C-rækken: Henrik Pedersen foran Erik Hamre og Anders Scheuer Nielsen

Fødselsdage

Kim Heshe 70 år   7. november

Lars Høhne 75 år 29. november

Bestyrelsen sender en hilsen på dagen.

Vinterturnering 2023/2024

Der er stadig ledige pladser i denne turnering. 1 plads i A-rækken og 5 i B-rækken. Du tilmelder dig via GolfBox under Klubturneringer + 6. november. Samtidig skal du betale 50 kr. via Mobilepay til 21644616 – først når din indbetaling er registreret er du tilmeldt turneringen.

Generalforsamlingsreferat

Vi havde en stille generalforsamling i år, da hverken bestyrelsen eller medlemmerne havde forslag til afstemning. Her følger referatet:

Medlem 1-567 hr. Thomas Bjerregaard blev enstemmigt valgt til dirigent. Han kunne konstatere, at der var indkaldt i henhold til foreningens vedtægter, hvorfor generalforsamlingen var lovlig og beslutningsdygtig.

Han gav derefter ordet til formanden for hans beretning (SE HER) – og den blev godkendt med akklamation.

Herefter fremlagde kassereren foreningens regnskab for den forgangne periode – også det blev godkendt med akklamation.

Vi gik så over til valg af først formand, hvor Tommy G. Petersen blev genvalgt og således blev også Niels Walløe (kasserer) og Erik Hamre (9-hullers ansvarlig) genvalgt med akklamation.

Michael Elkiær Andersen var villig til genvalg til suppleant og han blev valgt med akklamation. Michael Ankjær ønskede ikke at fortsætte som suppleant og bestyrelsen har valgt at fortsætte den kommende periode med kun én suppleant, hvilket også blev godkendt.

Den af bestyrelsen foreslåede revisor, hr. Søren Juhl Hansen blev også genvalgt med akklamation.

Da der ingen forslag var til generalforsamlingen gik vi herefter over til punktet ”Eventuelt”

Efter generalforsamlingen trak vi lod blandt alle deltagere om de flasker vi havde i overskud – det drejede sig om 34 stk. Alt, hvad der således er indkøbt i 2023, er også udleveret og vinskabet er nu totalt tomt.

Månedens citat

”Den lige vej er den bedste”

Venlig hilsen

Bestyrelsen for Old Boys

Københavns Golf Klub