Skip to content

Junior Hold Turneringen 2024

Juni-opdatering på Junior Hold Turneringen (JHT) for U16.

Allerede nu kan vi notere en stor succes med årets JHT. Juniorerne har gennem hele forårssæsonen udvist en stor entusiasme og holdånd omkring JHT. Det er en fornøjelse at se, hvordan de hygger sig sammen indbyrdes på holdene og med modstanderne. Samt at der ligefrem er kø for at være med til holdkampene; holdkaptajnerne har måttet være hårde i rotationsprincipperne. Særligt bredden på drengeholdet har imponeret. Vi forventer at måtte stille med flere hold til næste sæson i JHT.

Også sportsligt har det været en super forårssæson. Efter sidste års lige-ved-og-næsten for begge hold, så har vi i år skruet op vindermentaliteten.

Pigeholdet har efter et tidligt nederlag til Smørum ikke set sig tilbage. Allerede inden sidste rundekamp på hjemmebane mod Kokkedal 6. juni har pigerne vundet deres indledende pulje qua bedst indbyrdes opgør mod puljens andet tophold, Dragør. Det var således kosmetisk, at pigerne tabte knebent til Kokkedal 4-3 i sidste kamp, efter i store perioder at have været foran. Men med en stærk slutspurt vandt Kokkedal. Man kan ikke vinde hver gang, men pigerne trak det længste strå i langt de fleste tætte kampe gennem sæsonen og derfor fortjent videre i turneringen.

Pigerne er direkte kvalificeret til slutspillet i Korsør d. 22 september, idet pigerne undgår en play-off kamp i Division U16A Øst. Tillykke til pigerne!

Pigeholdet har gennem sæsonen bestået af Cecilie Brandt Krenk, Signe Widlund, Ella Vittrup-Bertheussen, Antonia Noye Ostenfeld og Sofia von Holstein.

Drengeholdet har lagt ekstremt stærkt fra land med fire sejre af fire mulige. Drengene har derfor tidligt indtaget en klar førerposition i puljen og givet sig en del matchbolde i at afgøre sagerne og følge pigerne videre i turneringen som puljevindere. Matchen på hjemmebane d. 6 juni mod det andet mulige tophold, Asserbo, var første matchbold, men det blev desværre til første tabte kamp i kampagnen. Der venter derfor drengene en spændende afslutning i juni. Der er stadig gode muligheder for avancement. Det kræver minimum et point i sidste match mod netop Asserbo på udebane, eller at Asserbo sætter point til i deres sidste kamp.

Vi krydser fingre for drengeholdet!

Drengeholdet har gennem sæsonen bestået af Conrad von Holstein, Victor Holstein Arnesen, Frederik Hove-Andersen, Philip Tiger Hamilton, Piet Saunte, Samuel Ring, Theodore McGregor og Johannes Noye Ostenfeld.

Det har været umuligt at få samlet alle deltagerne til foto, så dét må vi satse på sker i Korsør til September 😉 Udpluk af holdene ses på billederne oven for.

Godt kæmpet af KGK´s super seje juniorer.