Skip to content

Banestatus 7.9.

Arbejdet på banen følger planen for september. Prikning og eftersåning af greens er gennemført i denne uge. Arbejdet er gået som forventet, bortset fra at vi har manglet vand til at vaske sandet ned i græstæppet. Vores pumpe til vandingsanlægget er nedbrudt og der arbejdes på en løsning.

 

Vi er kommet rigtigt godt i gang med at klippe fairways og semirough igen og tingene er begyndt at samle sig. Forholdene minder om forår, når vi ”klipper fairways” ud af vinterhien, for væksten er lidt tilfældig og pjasket. Men lige så stille bliver de tættere og kortere. Første eftersåning er gennemført og flere følger.

 

Vejbred i greensomgivelser har i denne uge fået en tur med vores hvidløgsekstrakt. Vejbredden svides og græsset gror ind over den svækkede ukrudtsplante. Det er planen i hvert fald. Om to uger følger efterårsrenoveringen af greensomgivelser med prik, frø og sand.

 

Arbejdet på banen i uge 37 vil fokusere på, at gøre banen så pæn som mulig til klubmesterskabet. Derudover bliver Par 3 banens greens prikket og vi påbegynder svidning af kløver i vores omgivelser.