Skip to content

Ny assistenttræner i KGK – Oskar Almlund

Vi kan med stor glæde oplyse, at vi har ansat Oskar Almlund, som yderst kyndig erstatning for Marc Molin.

Oskar er 31 år og bor i Malmø med sin forlovede Fanny. Oskar er svensk og har det seneste 2,5 år arbejdet for Falsterbo golfklub og været professionel siden 2009. I Falsterbo har Oskars fokus været på udvikling af juniorarbejdet, hvilket han har opnået flotte resultater med. Ydermere er Oskars specialiseret i Advanced Shortgame via Svensk PGA, og bruger bl.a. en del af sin vinter på at undervise andre trænere i netop shortgame m.v.

Oskar ser frem til at træde ind i et træner-team med vores cheftræner Klas Olsson, hvor klubben forventer at de vil kunne supplere hinanden til glæde for alle vores medlemmer, uanset alder og ønsker.

Oskar udtaler omkring sin ansættelse:

“Jeg ser frem til at starte mit arbejde i Københavns GK, især da jeg ser frem til at arbejde i et stort team, hvor alle arbejder på samme værdier og rammer. Ved at have en ramme, der gennemsyrer hele klubben, har vi årsagen til succes, ikke kun i golfen, men også i livet. Jeg håber at bidrage til udviklingen af ​​klubbens juniorer og medlemmer med mit engagement, samt viden om golfspillet og swinget. At arbejde med det jeg elsker, giver mig energi og glæde, som jeg håber at I vil kunne mærke i mine lektioner og undervisning.”

Oskar starter i klubben pr. 1.1.2019, men vil henover de kommende måneder kigge forbi junior & elitetræningerne for at lære dem bedre at kende. Vi holder jer orienteret om Oskars mail, kontaktinfo m.v., når vi kommer tættere på årsskiftet.

Velkommen til!