Skip to content

Sommerhilsen fra Bestyrelsen

I februar var det så herligt golfvejr, at man skulle være hurtig ude efter en starttid, i april kom der ingen regn, i maj var det på med vinterhandsker og huer igen og i juni havde vi allerede nået 30 grader. Et meget tørt forår mærkes nu, der håndvandes på greens områderne og det synes helt rigtigt at arbejdet med at tilvejebringe et godt beslutningsgrundlag for et nyt vandingsanlæg er gået i gang.

Vi må tilpasse vores forhold til de klimaforandringer, vi kun har set begyndelsen på, og vi skal samtidig sikre, at vores bane er attraktiv, velholdt og en udfordring for alle typer medlemmer. Det er og bliver en stor opgave, og Banekomiteen er i gang med en revurdering af vores handlingsplan, hvor de både ser på, hvordan vil vi gerne vores bane skal fremstå, hvor vil vi gerne vil være på den lange bane og hvordan kommer vi derhen.

Men det er som med Danmarks nye regering, det er nemt at lave en ønskeliste, men pengene skal også være til rådighed. Derfor er vi så utroligt glade for de nye medlemmer, fuldtid som juniorer, der er kommet til i år. Prøvemedlemskaberne har betydet, at flere efterfølgende har meldt sig ind, og trænernes samarbejde med Introkomiteen, der lægger en smittende energi for dagen, skal nok betyde, at flere får glæde af medlemskabet. Vi kan også notere, at vores Company Days er udsolgte, og der genbookes med det samme til næste år.

Men skal vi opfylde vores ambitioner også om bedre træningsforhold, og skal vi sikre klubben en stabil økonomisk ramme, så skal vi være flere medlemmer, og det kræver fortsat en stor indsats af os alle.

I det hele taget har det været travle måneder for administrationen, komiteer og klubber i klubben, og det er dejligt at se, at så mange medlemmer er aktive i et fællesskab omkring golf.

Det afspejler sig også i restauranten, der har haft en fin omsætning indtil nu, og der lyder mange rosende ord om hjemmerøget laks, mængden af frikadeller i dagens ret, og kvalitet og service til større arrangementer. Bestyrelsen har lyttet til hjertesuk over priser på drikkevarer, og vi håber, medlemmerne sætter pris på, der fyldes mere i glasset for pengene – og til gengæld støtter op om restauranten. Så kan vi fastholde fokus på kvaliteten, men det bliver en ny restaurantchefs opgave, da Robert har valgt at stoppe efter denne sæson for at hellige sig sit ‘estate’ i Spanien.

Vi håber også, medlemmerne vil strømme til for at se virkelig god golf, når DGU’s Danmarksmesterskaber i slagspil bliver afviklet hos os den 2, 3 og 4. august. Det er simpelthen en fantastisk mulighed for at vise gæster og en større offentlighed, hvad vi kan glædes over hver golfdag. Banen er ved at blive sat op til den store begivenhed, den bliver både velholdt og nok lidt sværere at spille hen over sommeren og dagene op til.

Det er selvfølgelig et plus i de hjemmekampe, vores elitespillere har tilbage. Men de klarer sig nu rigtigt godt endda. En lang række af klubbens elitehold ligger på 1.pladsen i divisionerne og også hos juniorerne er der flotte resultater både i hold og individuelt. Det skyldes jo en flittig træningsindsats og den rigtige holdånd og indstilling. Måske også et resultat af, at trænerteamet har været stærkt efterspurgt i første del af sæsonen, en rigtig god start for det nye team. Tak til Klas og Oskar.

Så ja, der er meget at glæde sig over. Og husk, de bedste ambassadører er os selv

Birgitte Henrichsen, formand i KGK