Skip to content

Banestatus August

August starter med Danmarksmesterskabet for vores bedste herrer og damer så optakten til denne store begivenhed er startet her i den sidste halvdel af juli med klargøring af banen. Derefter følger Danmarksturneringen i midten af måneden og der afholdes både åben Herrer- og Damedag samt flere companydays. Så august bliver travl.

I uge 30 er greens og forgreens blevet vertikalskåret og topdresset og alle bunkers klippet, trimmet og efterfyldt med sand de steder der mangler.

Uge 31 er en finpudsningsuge hvor klippefrekvenserne på samtlige græsarealer sættes op. Det er planen, at greens, omgivelser, tees og fairways klippes hver dag og semirough 2 gange. Greens tromles også hver dag. Eftermiddagene anvendes til trimningsopgaver af banemarkeringer, sprinklerhoveder, småreparationer etc. – alle de små opgaver der giver den sidste finish. Torsdag, fredag og lørdag klippes der fairways om eftermiddagen (et par timer efter sidste start), så I må forvente lidt ventetid under jeres golfrunde og huske at give plads for greenkeeperne.

Når DM er veloverstået skal der afholdes sommerferie for den sidste gruppe af greenkeeperstaben. Uge 32 bliver derfor en stille uge uden større vedligeholdelsesarbejde på banen andet end rutineopgaver.

I uge 33 forbereder vi banen til de sidste spillerunder i Danmarksturneringen med en gang topdress på greens og forgreens. Dette arbejde udføres altid mandag eller tirsdag afhængigt af vejret.

Der er pt. ikke planlagt spilforstyrrende banearbejde i den sidste del af august.