Skip to content

Solheim Cup: 18-14

Mens den europæiske Solheim Cup var ved at udtage de sidste spillere til matchen på Gleneagles i Skotland den 13-15 september, spillede Tirsdagsklubben deres helt egen Solheim Cup den 27. august. Her kæmpede Hvidt hold mod Pink hold. De første 6 huller som foursome, de næste 6 som fourball bestball og de sidste 6 huller som single matcher, hvor højt handicap spillede mod høj og lav mod lavt.
I alt 16 hold med 32 deltagere deltog i matchen, og det blev en stor succes. Nogen var ikke så hjemmevant med de forskellige matchformer, men det var heldigvis andre på holdet, som kunne hjælpe med regnskabet.

I 9-rækken blev der spillet Stableford. 15 deltog, og dagens vinder blev:
Nr. 1 Vibeke Knuth Wintherfeldt 20 p. * nr. 2 Grethe Backer 20 p. Nr. 3 Else Ankerstjerne 18 p. * Laveste handicap.
Kun 7 spillede 18 huller og det er ikke nok til at udløse præmie.

Hyggelig venskabsmatch i Falsterbo.
Torsdag den 29.august var Tirsdagsklubben inviteret til venskabsmatch i Falsterbo GolfKlub. Matchen blev startet sidste år af KGK i forbindelse med Tirsdagsklubbens 70. års fødselsdag, og trods begge klubbers tætpakkede matchprogrammer, var alle enige om, at venskabsmatchen skal fortsætte mange år fremover.
Resultatet blev yderst venskabeligt, idet holdene spillede lige: 4½ -4 ½.
Eftermatchen var der frokost – laks med dild-kartoffelsalat – på terrassen. Herfra  nød vi  udsigten til den smukke bane og hinandens selskab.  

Solheim Cup 2019
Venskabsmatch mod Falsterbo 2019