Skip to content

Tilbud fra Profil Rejser

Påsketur til Estoril, Portugal, 9. – 14. april 2020

Midt i Estoril med udsigt til havet og grønne haver ligger det elegante luksushotel, Palacio Estoril, som er opført i klassisk stil. Siden 1930erne har det fine hotel taget imod gæster, som værdsætter et højt serviceniveau, unik atmosfære og fantastisk beliggenhed. Hotellet tilbyder restaurant, bar, en stor swimmingpool og ikke mindst Estoril Golf, der er blandt Portugals ældste golfbaner.

Den klassiske bane er designet af Mackenzie Ross, som har skabt en bane med smalle fairways kantet af pinje- og eukalyptustræer i det kuperede terræn.

Ankomst tidligt om morgen og en afrejse sent om eftermiddag gør at i kan få fuld udnyttelse af rejsen i forhold til tiden. Dvs. 5 overnatninger men 7 fulde dage.

Pris per person i delt dobbeltværelse kr. 7.290,-

Skriv til Profil Rejser Golf golf@profilrejser.dk eller ring 77 33 56 20

Tilmeldingsfrist: 30. januar 2020

Rejsetilbud til Cascais/Estoril, Portugal, 4. – 11. april 2020

Cascais og Estoril – engang to søvnige, små fiskerbyer – er i dag et elsket sommerrejsemål for mange danskere. Med en beliggenhed ved tre gyldne bugter byder området på sol og strand, skønne golfbaner og en smuk lystbådehavn i nærheden af den gamle bydel. I bymidten finder du en gågade med designerbutikker og restauranter.


Resortet rummer fem barer og restauranter, tre udendørs og en indendørs pool, spa med sauna og jacuzzi, Kids Club, 24 timers roomservice, seks tennisbaner samt en skøn golfbane, designet af Robert Trent Jones.

Pris per person i delt dobbeltværelse kr. 10.495,-

Bestil tilbud: Klik her  

Tilmeldingsfrist: 28. februar 2020