Skip to content

Banestatus Juli

De sidste par ugers planlagte arbejde på banen er vel gennemført. Greens er blevet vertikalskåret, dresset og luftet, fairways børstet og bunkers er trimmet. Til sidst i indeværende uge har greens, omgivelser og tees modtaget en let gødningstonic så de kan stå en eventuel tørke i juli bedre igennem.

Så meget arbejde på specielt greens indenfor kort tid giver naturligvis et midlertidigt udfald i spillekvaliteten, men den er hurtigt tilbage. Vi beklager de gener arbejdet har medført.

De tidlige bookninger i golfbox fra kl. 0630 giver også lidt udfordringer i forhold til banens vedligehold. Du kan som golfspiller hurtigt komme i “berøring” med adskillige greenkeepere på larmende maskiner. Vi fra greenkeeperteamet prøver naturligvis, at undgå jer for ikke at være i vejen så jeres runde bliver så god som mulig, men en vis kontakt kan ikke undgås.

En faktor som greenkeeperne ikke har indflydelse på er roughen. Vores fredede rough er tilbage efter to sæsoners fravær. Det mærkes tydeligt på antallet af mistede bolde og på det nedadgående humør. I kan bestemt med fordel rykke fremad på valg af tee. Alle tees er ratede, så prøv en dag som herre f.eks. at ryk frem til tee 52 eller 49 og mærk hvordan du kan holde bolden i spil og humøret oppe.

God fornøjelse