Skip to content

Banestatus august

Planlagt banearbejde i august:

Næste uge (man-ons): Vi vertikalskærer og topdresser greens. Forvent langsommere og mere ujævne green imens arbejdet gennemføres.

Hele august: “Projekt Kløver”. Sensommerbehandling af kløver på greens og greensomgivelser. Forvent sorte pletter på græsoverfladerne fra behandlingen med jernsulfat.

Vi er kommet godt igennem den første del af sæsonen og begynder nu at gøre os klar til den sidste travle del. Der er rigtigt mange matcher og arrangementer presset ind i programmet de næste to måneder og det sætter også sit præg på baneplejen idet større, mere besværlige projekter ikke nødvendigvis sættes i gang. Men vi er godt med i plejeplanen og er tilfredse med udviklingen.

Et nyt initiativ er, at vi har hængt poser med divotmix op i starterhuset. De er til fri afbenyttelse og I må også gerne beholde dem så I altid har en ved hånden når I er ude at spille. De fine sorte poser med klublogo på indeholder en sand og græsfrømix som spredes i de divots I laver på fairways og semirough. Når runden er overstået kan I hænge dem op på plads igen eller efterfylde med sand/frø fra en dertil opstillet kasse. I kan på denne måde være med til hjælpe greenkeeperne med at vedligeholde og forbedre vores fairways.

God fornøjelse.