Årets Cross Country
I strålende oktober vejr fik vi afviklet årets Cross Country -“a good walk spoiled”. Banen er udfordrende nok til hverdag, men denne dag spilles der en scramble på kryds og på tværs af hullerne…og specielt roughen.

Derfor kræsede Jacob og greenkeeperne også ekstra for deltagerne med hvid glögg, varm kakao, anderillette og meget andet godt.

Vel inde i klubhuset serverede turneringens faste sponsor “Rosé, Vin og Bobler” ved Henrik Sølver dejlige vine og bobler passende til efterår, jul og nytår.

Årets glade vinderhold blev:
Oskar Becker Frederiksen, Kersi Porbunderwalla og Annette Suhr
Nr. 2: Helle Boier, Anita Näsberg og Jan Becker Hansen.
Nr 3: Kenneth Kromann, Kristin Strøm og Annette Halken.

Tillykke til alle deltagere, tak til vores sponsor og tak for en dejlig dag.
Jakobs Hvide gløgg opskrift ca. 50 personer.
1500 g rørsukker
8 øko appelsiner saft plus revet skal af alle.
5 øko citroner saft af 5 plus revet skal af 2
½ liter øko appelsinjuice
21 kanelstænger
10 stjerneanis
3 tsk stødt kardemomme
50 g færdigskrællet øko ingefær skåret i tynde skiver.
3 liter paphvidvin
Emner koges op og trækker i gryden til næste dag på køl.
Fyldet er 1 kg mandelsplitter og 1 kg rosiner der overhældes kogende lage som består af 2 liter vand og 500 g. alm sukker. Samt overhældes 1 dl. Amaretto. Fyldet trækker også til næste dag på køl.
Næste dag sigtes krydderierne fra den kogte krydderhvidvin og gløggen tilsættes 5 liter paphvidvin.
½ flaske akvavit, 1 dl mørk rom og 1 dl vodka tilsættes og derefter må gløggen ikke koge.
Fyldet uden for meget lage tilsættes og varmes godt igennem.
Den hvide gløgg er klar til servering. Note: vedr. paphvidvin. Her bruger jeg altid en billig hvidvin, da jeg foretrækker at drikke den dyre hvidvin dejligt afkølet i stedet for. Du kan selvfølgelig selv vælge hvad du bruger. Dog skal det være en almindelig tør hvidvin