Skip to content

Nyt fra restauranten – Hubertus, Tobias, dagens ret, Julefrokost & ny restauratør 2020

Dagens ret i uge 41: Svinekæber m. svampe-flødesauce og kartoffel-mos og/eller Fish n’ Chips m. hjemmelavet tartar-sauce. 100kr./stk. Laves også som to-go, hvis du skal tidligt hjem!

Der er stadig 3 ledige borde i restauranten til Hubertus jagten d. 3.11. Ring på 39484003 eller skriv på restaurant@kgkgolf.dk for at få et af de sidste borde.

Tobias Lindström, der har været ansat som kok i KGK siden 2017, har valgt at søge udfordringer på Hotel Nobis i København. Tobias har derfor sin sidste arbejdsdag til Hubertus søndag d. 3.11. Vi ønsker Tobias held og lykke fremadrettet og takker for et godt samarbejde.

Køkkenet vil i november og december blive drevet af Jakob samt Robert. I januar og februar 2020 holdes der åbent onsdag, torsdag samt lørdag og søndag, hvor Jakob vil bemande køkkenet og 2x Henrik, Victor og Louise stå bag baren samt hjælpe i køkkenet.

Julefrokoster i december

Vi har allerede fået mange bookinger på julefrokost i vores skønne restaurant til december. Skriv til os på restaurant@kgkgolf.dk for at booke samt høre om mulighederne for julemenu og juleplatte.

Restauratør 2020

Da Robert som bekendt ønsker at have mere tid til gården i Spanien er jagten på ny restauratør til 2020 sat ind. Vi har allieret os med en professionel rekrutteringspartner, der kommer til at styre processen for os, så vi får et bredt udsnit af kandidater at vælge imellem samt finder den helt rigtige til at udfylde Medrek-brødrenes sko. Rette vedkommende/par forventes ansat senest 1. marts 2020.